^
Kontakt os Sprog LOAD

360° PERSPECTIVE ON INTELLECTUAL PROPERTY

Kontakt os

360° PERSPECTIVE ON INTELLECTUAL PROPERTY

Nyheder

Flere nyheder

19. juni, 2017

Sweden and Denmark among the most innovative countries in the world

WIPO has recently published the Global Innovation Index for 2017 ranking the most innovative countries worldwide.

15. juni, 2017

Anders Sparlund startet hos Zacco

Vi vil gerne byde Attorney at Law Anders Sparlund velkommen til Zacco, hvor han netop er startet i Zaccos Legal-team i Gøteborg.

12. juni, 2017

Tolv Zacco Attorneys individuelt anbefalet af IAM

IAM har netop offentliggjort navnene på dem, der er med i årets guide IAM Patent 1000 - Recommended Individuals og tolv af Zaccos attorneys er at finde i guiden.

Begivenheder

Flere events

The Bridge summit 2017

22. august, 2017, Copenhagen

LES SCANDINAVIA Annual Conference 2017

11. september, 2017, Copenhagen

NLS Days 2017

12. september, 2017, Malmö/Copenhagen

Om os

Zacco er en moderne konsulent-dreven virksomhed med et 360° perspektiv på Immaterielle Rettigheder (IP): Lige fra indlevering af patentansøgninger, registrering af varemærker og designbeskyttelse til konfliktløsning, informationssikkerhed og porteføljehåndtering.

Det er vores vision at sikre og beskytte hele vores kunders innovationsproces og deres immaterielle aktiver. Med vores tekniske og juridiske ekspertise og vores erfaring ønsker vi at værne om vores kunders innovation og få dem til at nå deres fulde potentiale og udviklingsmuligheder.

Det er vores mål at være vores kunders foretrukne samarbejdspartner inden for IP-rådgivning ud over at være deres innovationspartner i udviklingen af ny teknologi for at komme digitaliseringen i møde – den digitalisering som både IP-verdenen og verden som helhed undergår.

Vi er mere end 300 eksperter inden for samtlige aspekter af Immaterialle Rettigheder (IP), herunder et stort antal erfarne patent-, varemærke og designrådgivere såvel som velkvalificerede advokater, administratorer og IT-specialister.

Mere om Zacco