^
Contact us Language LOAD

Area Manager and Consultants to Cyber Security

Zacco växer och behöver rekrytera fler personer med kunskap om informationssäkerhet och IT-säkerhet. Oavsett om du är erfaren och är van att leda andra eller kanske bara har några års erfarenhet inom området så är vi intresserade av att prata med dig. Vi är idag ett sammansvetsat team som vill ha fler kamrater, vi sitter i centralt i Göteborg och vi gör affärer över hela västra Sverige. Passar det bättre så finns det möjligheter att arbeta över hela Norden.

 

Jobbet:

Inom Zacco Cyber Security är vårt främsta mål att stödja våra kunder i deras produktutveckling och deras tjänsteleverans. Då huvuddelen av våra kunder ligger i framkant när det gäller produktutveckling och redan idag nyttjar oss för att skriva deras patent eller företräda dem i tvister behöver våra konsulter vara experter inom ett eller flera områden inom produktutveckling eller tjänsteleverans såsom mjukvarusäkerhet, säkerhetsarkitektur, betalkortssäkerhet, penetrationstester eller digital forensik.

Har du certifieringar så är det bra, om du kan ditt område så är det bättre. Vi ser gärna att våra konsulter är certifierade inom sina kunskapsområden. För att säkerställa att vi håller oss uppdaterade är det viktigt att alla har ett stort intresse inom sitt ämnesområde, vi stödjer det på alla sätt vi kan med utbildningsmöjligheter, vi samarbetar med relevanta organisationer och både deltar i och anordnar seminarier och konferenser med inriktning säkerhet och IT.

Beroende på roll så kommer du antingen rapportera till Zaccos ledning direkt eller till Area Manager Cyber Security Göteborg.

 

Zacco i korthet:

Zacco är en av nordens största konsultorgnaisationer inom immaterialrätt och säkerhet. Zacco erbjuder expertis och rådgivning inom alla typer av immaterialrätt och hantering av affärshemligheter. Våra kunder finns representerade inom de flesta branscher och sträcker sig from världsledare inom sina segment till mindre utvecklingsbolag med ett fåtal anställda. Besök www.zacco.com för mer information.

 

Din ansökan:

Kontakta Jimmie Ekvall för mer information och ansökan eller registrera ditt CV och brev here.

 

Jimmie Ekvall

Jimmie Ekvall

Senior Cyber Security Consultant
+4670 877 35 49