^
Contact us Language LOAD

Associate Attorney

Zacco i Göteborg söker biträdande jurist

På Zacco strävar vi efter att omdefiniera vad immateriella rättigheter kan göra för din verksamhet. Utöver utarbetande av patentansökningar och registreringar av varumärken, erbjuder vi t.ex. omfattande immaterialrättsstrategier och juridisk kompetens som kan stötta alla delar av er verksamhet – från marknadsföring och produktutveckling till försäljning och företagsledning.

Med juridiska konsulttjänster, marknadsanalyser, uppbyggnad av immaterialrättsportföljer och riskhantering hjälper vi dig att förvandla passiva immateriella tillgångar till bestående värden i företaget. Vi har mer än 350 medarbetare inom alla områden som rör immateriella rättigheter, däribland över 150 konsulter – varav ca 80 är europeiska patent-, varumärkes- och/eller designombud och 40 är jurister. Därtill arbetar ca 130 specialister med administration av immateriella rättigheter, vilket innebär att vi kan sätta ihop bästa möjliga team för dina behov och din bransch.

Resultatet är ett annorlunda företag inom området immaterialrätt. Ett företag som kombinerar stort kunnande om immaterialrätt med kompetens gällande affärer, juridik och teknik som krävs för att säkerställa att våra kunder får en bestående konkurrensfördel.

Nästan allt vårt arbete utförs i en internationell miljö och vi har ett kontinuerligt, i princip dagligt, samarbete med andra jurister i över 80 länder. De flesta frågor som dyker upp berör eller får konsekvenser långt utanför Sveriges gränser.

Till kontoret i Göteborg söker vi nu en ytterligare jurist till vårt befintliga team av 6 jurister.

Kvalifikationer

  • Jur.kand. Några års erfarenhet av juridiskt arbete, gärna från advokatbyrå och/eller domstol och företrädesvis inom tvistlösning och immaterialrätt
  • God analytisk förmåga
  • Goda kunskaper i tal och skrift i det svenska och engelska språket
  • Social kompetens
  • Vilja och förmåga att arbeta i team

Arbetsuppgifter

  • Rådgivning inom immaterialrätt, marknadsrätt och IT-rätt
  • Bevaka, skydda och hävda immaterialrättigheter
  • Biträda vid tvistlösning och avtalsförhandling

Har vi fångat ditt intresse? Ring Nils-Erik Folemark eller registrera ditt CV och brev här.