^
Contact us Language LOAD

Cyber Security Consultant

Zacco vokser og trenger å rekruttere flere personer med kunnskap innenfor alle områder av cyber security. Uansett om du er erfaren og er vandt til å lede andre eller kanskje bare har noen års erfaring innenfor området, så er vi interessert i å snakke med deg. Vi er i dag en sammensveiset gjeng som har forretninger over hele Norden. Vi har kontorer i København, Malmø, Stockholm, Gøteborg og holder nå på å starte opp i Oslo, der vi nå søker dyktige stjerner til vårt kontor.

Er du klar for å ta det neste steget i din karriere? Vil du være med på å utvikle våre kunders bevissthet rundt sikkerhet og etablere effektive, verdiskapende og forretningsstøttende prosesser og løsninger i eksisterende og fremtidige sikkerhetsorganisasjoner?

For våre kunder er Cyber security det å beskytte sine digitale tilganger, samt å oppdage, agere og reagere på ulike typer trusler og hendelser. Derfor søker vi nå deg som har erfaring med å bygge og implementere organisasjoner og prosesser, utføre penetrasjonstester og sikkerhetsgranskninger, gjennomføre revisjoner eller utføre oppdrag innen «digital forensics».

Hos oss får du jobbe med spennende kunder i hele Norden, og du vi få store muligheter for utvikling. For å forsikre oss om at vi holder oss oppdaterte er det videre viktig at alle våre ansatte har stor interesse for fagområdet, og vi tilbyr også utdanningsmuligheter, samarbeid med relevante organisasjoner og oppfordrer til deltagelse på seminarer og konferanser med fokus på sikkerhet og IT. På den måten sikrer også vi faglig kvalitet.

Vi søker etter kandidater med følgende profiler:

Area Manager Cyber Security, Norway

Zacco Cyber Security Services er i dag etablert i Sverige og Danmark, og nå er det etablering i Norge som står for tur.

Som Area Manager Cyber Security, Norway, har du ansvar for å etablere våre tjenester innenfor sikkerhet. Du inngår i et team med andre area managers som sammen definerer våre tjenester, arbeider med rekruttering og salg.

Vi søker en erfaren konsulent som har et etablert nettverk i Norge og som brenner for å skape forretningsvirksomheter.

Vi søker en person som er en dreven og sosial person som synes det er interessant å bygge eksterne relasjoner med kunder og interne relasjoner med gode kollegaer i Zacco.

Vi ser også gjerne at du har erfaring som konsulent og kan tenke deg å fortsette å jobbe med kundeprosjekter.

Cyber Security Consultant med management profil

I Zacco vil du jobbe med utvikling og implementering av nødvendige sikkerhetsprosesser og funksjoner for kunde. Du kommer til å jobbe tett med kundens organisasjon og trenger derfor å være mottagelig for deres behov, samtidig som du veksler mellom å være drivende og rådgivende innen ulike områder.

Vi ser gjerne at du har minst 5 års erfaring innenfor sikkerhetsområdet og har erfaring og kunnskap innenfor cyber security og risk management. Utover dette har du god forståelse for hvordan man jobber risikobasert og hvordan man balanserer sikkerhet innen dimensjonene: menneske, prosess og teknologi. Du er videre komfortabel med:

 • Prosjekter
 • Prosessimplementering og forbedringer
 • Implementering av sikkerhetsrammer som ISO27000, PCI/DSS, GDPR mfl.
 • Risikoanalyser så vel som strategi og taktikk på operativt nivå
 • Utvikling av retningslinjer og forskrifter
 • Sikkerhetsopplæring for både ledelse og sluttbrukere
 • Revisjoner/granskninger mot ulike sikkerhetsrammer som ISO27000, PDCI/DSS, GDPR mfl.
 • Digital forensics

Cyber Security Consultant med Red-team profil

I Zacco vil du jobbe med skreddersydde red-team øvelser, tradisjonelle penetrasjonstester, sikkerhetsgranskninger og rådgivning til våre kunder.

Vi ser gjerne at du har minst 3 års erfaring innenfor sikkerhet, har gode engelskkunnskaper, muntlig og skriftlig, samt gode tekniske ferdigheter innenfor:

 • Penetrasjonstesting
 • Web-applikasjoner
 • Nettverk og TCP/IP
 • Kodegransking
 • Windows og/eller Linux
 • Digital forensics

For alle de ovennevnte roller er det ønskelig at du har:

 • Høyskole- eller Universitetsutdannelse
 • Sertifiseringer som CISSP, CISA, CISM, OSCP, CGEIT, CRISC, QSA, CIPP, PCI QSA, ISO/IEC27001 Lead Auditor, GIAC certifications

 

Din søknad:

For mer informasjon kan du kontakte:

Kristin Kjærheim Astrup eller Thor Mosaker for Oslo

Eller registrere din søknad her

Kristin Kjærheim Astrup

Kristin Kjærheim Astrup

Senior PartnerManaging Director, Innovation Technology Norway
Attorney at Law
+47 934 35 116
Thor Mosaker

Thor B. Mosaker

Senior Executive PartnerRegional Director, Norway, Germany & the UK
Attorney at Law
+47 934 35 163