^
Contact us Language LOAD

Ervaren octrooigemachtigde

Functieomschrijving
Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende octrooigemachtigde die het een uitdaging vindt een bijdrage te leveren aan de verdere groei van de Octrooiafdeling van Zacco Netherlands. Als octrooigemachtigde ben je een zelfstandig adviseur, waarbij je nauw betrokken bent bij alle aspecten van octrooibescherming. Je verdedigt de belangen van klanten in woord en geschrift en adviseert en ondersteunt de klanten bij gerechtelijke procedures. Naast het vakinhoudelijke werk, besteed je tijd en aandacht aan het onderhouden en uitbouwen van zakelijke relaties.

Profiel
Wij zijn op zoek naar ingeschreven octrooigemachtigden met een achtergrond in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek/ informatietechnologie of (bio) chemie bij voorkeur met ervaring. Wij zijn ook geïnteresseerd in sollicitaties van octrooigemachtigden –in opleiding- die al enige tijd met de Nederlandse en/of Europese opleiding bezig zijn. Een uitstekende beheersing van de Engels taal en juridische affiniteit zijn van groot belang, evenals het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen functioneren. Daarnaast is het van belang dat je voor het onderhouden van een goede relatie met de klanten en het uitbreiden van de klantenportefeuille beschikt over goede sociale en commerciële vaardigheden.

Wij bieden
Zacco biedt een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en een uitdagende afwisselende baan met veel vrijheid in een informele werksfeer en een collegiale werkomgeving. Bij voorkeur zoeken wij een fulltime octrooigemachtigde, maar de mogelijkheid om 4 dagen te werken of om flexibel te werken is bespreekbaar.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende professionele functie? Mail dan je CV en motivatiebrief naar Mark Meijer: mark.meijer@zacco.com.
Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Mark Meijer via 020 – 5 111 888.