^
Contact us Language LOAD

You are here

Experienced patent attorney in Life Science and Medtech to Gothenburg

Zacco fortsätter att expandera inom patentområdet och vårt växande antal kunder gör att vi nu söker ytterligare en erfaren patentkonsult inom områdena Life Science och Medtech.

Vi söker en patentkonsult för placering främst på vårt Göteborgsskontor men som skall samverka med konsulter från Stockholm, Danmark, Norge och Tyskland.

Vi söker dig som vill vara del av ett erfaret team med stora ambitioner, där vi arbetar samstämmigt med sälj- och kundarbete. Hos oss har du fördelen att jobba i dedikerade teknik- och kundteam och är samtidigt del i ett stort team av kollegor inom alla discipliner. I arbetet ingår alla aspekter av självständigt kundansvar, rådgivning och handläggning av patentärenden, inklusive arbete med patentansökningar, Freedom-to-Operate och nyhetssökningar, strategisk analys, invändningar, intrångsanalyser, representation inför patentverk eller domstol mm.

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet som patentkonsult och/eller industripatentavdelning och är European Patent Attorney, gärna i kombination med erfarenhet från patentverk. Du ska vara självständig, driven och proaktiv. Samtidigt förstår du att samarbete i team ger mervärde för alla parter. Du är mycket intresserad av att skapa och underhålla kundrelationer och vill utveckla ditt affärsnätverk, både på egen hand men även tillsammans med kollegor. Industrierfarenhet är meriterande.

Tveka inte att kontakta oss! Om du är rätt person så finns stora möjligheter till både ett roligt och utmanande jobb kombinerat med personlig utveckling. Du får kollegor som är de mest kompetenta och erfarna i branschen. Vi erbjuder attraktiva lönemodeller och förmånspaket.

Du kommer att tillhöra ett av våra teknikteam i region Sweden West, som idag består av drygt 60 medarbetare.

För mer information kontakta Peter Ekwall eller Patrick Thoren, eller skicka din ansökan, med CV via följande länk.

Ansök senast 2018-04-30. Intervjuer sker dock löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

 

Om oss

Zacco är ett modernt konsultdrivet företag med ett 360° perspektiv på immateriella rättigheter (IP). Vi hanterar allt från inlämning av patentansökningar, registrering av varumärken och designskydd, till tvistelösning, mjukvaruutveckling, informationssäkerhet och portföljhantering.

Vår vision är att säkra och skydda våra kunders innovationsprocesser och immateriella tillgångar. Med vår tekniska och juridiska expertis kombinerad med vår erfarenhet arbetar vi för att värna om våra kunders innovationer så att dessa kan utvecklas och nå sin fulla potential.

Vårt mål är att vara våra kunders föredragna samarbetspartner inom IP-rådgivning, samtidigt som vi vill vara deras innovationspartner inom den teknikutveckling som pågår för att möta digitaliseringen – den digitalisering som nu märks tydligt inom IP-världen likväl som världen i övrigt.

Vi är fler än 400 experter inom samtliga grenar av IP-området, vilket inkluderar ett stort antal erfarna patent-, varumärkes- och designrådgivare såväl som högkvalificerade jurister, administratörer och IT-specialister.

Peter Ekwall

Peter Ekwall

IP Manager, GothenburgSenior Partner
European Patent AttorneyAuthorized Patent Attorney (SE)
+46 31 725 81 54
Patrick Thorén

Patrick Thorén

Regional Director, Sweden West
+46 70 604 63 00