^
Contact us Language LOAD

Innovative Project Leader

Innovativ Projektledare till Zacco - Göteborg

Gemensamt i Skandinavien är vi 400 experter (50 i Göteborg) inom Software Development, Intellectual Property, Cyber Security och med någonting gemensamt – vi går alla igång på innovation. Vi guidar våra kunder genom hela innovationsprocessen, från idé till färdigutvecklad produkt. Vi kallar det 360 Intellectual Property.

Visste du att vi i Sverige är bäst i Europa (och näst bäst i världen) på innovation? Vi på Zacco har jobbat med innovationer sedan 1870 och vi är stolta över att kunna säga att innovation, kunskap och teknologi möts hos oss!

Som konsult hos Zacco inom Digital Business i Göteborg får du jobba med spännande innovationsrika kunder, allt från start-ups till internationella storbolag. Inte för att skryta men, tillsammans har våra konsulter över 400 års erfarenhet inom allt från e-handel, självstyrande bilar, industriell automation, artificell intelligens, smarta betalningslösningar, business intelligence och mobilutveckling. Dessutom har vi tillsammans cyklat flera varv runt jorden, seglat de 7 världshaven, nått Master League i StarCraft och besökt nästan alla länder i världen.

Även om du inte har bockat av ovanstående på din bucket list än, är vi fortfarande intresserade av dig om du är en Projektledare som:

 • Är trygg i projektledarrollen och kan leda stora som små IT-projekt
 • Är en van konsult, gärna med erfarenhet från flera olika branscher
 • Har en god kommunikationsförmåga med såväl team som kund
 • Står med båda fötterna på jorden och drar dig inte för att hjälpa en kollega i nöd
 • Triggas av komplexa utmaningar och är inte rädd för att hitta innovativa lösningar på små som stora problem

Om du sedan är en purple squirrel och har erfarenhet av projekt inom:

 • Molnösningar, IoT, mobilitet, webb
 • IT/informationssäkerhet med kunskap om GDPR

… så är det ju jackpot!

Nu kanske du frågar dig själv ”What’s in it for me?” när du har flera andra möjligheter att välja mellan?

Hos oss får du inte bara jobba med en grupp trevliga och kompetenta kollegor (eller vänner om du så vill) utan även:

 • En unik kompetens inom Intellectual Property och Cyber Security. Vi kör regelbundna utbildningar för våra konsulter, under hösten står Cyber Security på schemat
 • Möjlighet att delta i, och hålla i, seminarier, events, samt bygga nya satsningar och affärer. Allt för att din kompetens ska lyftas fram (och utvecklas) på bästa sätt
 • Du kommer få jobba med andra kompetenta kollegor (våra hackare och patentingenjörer sitter i samma kontorslandskap).
 • Hos oss blir du inte en i mängden, vi har förstått att det är våra konsulter som driver bolaget framåt. Börja här och gör skillnad!
 • Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och schyssta förmåner

Om du har läst såhär långt, så hoppas vi att du är intresserad av att få höra mer om den möjlighet vi kan erbjuda. Det är lätt att söka - skicka bara in din Linkedin-profil, CV eller liknande till oss idag så hör vi av oss ASAP!

Du kan ansöka via vår LinkedIn eller hemsida.