^
Contact us Language LOAD

Säkerhetskonsult

Till vårt kontor i Malmö söker vi nu säkerhetskonsulter.

Har du stor passion för säkerhet och vill tillsammans med kompetenta kollegor skapa framtidens tjänster och hjälpa våra kunder att skydda deras viktigaste tillgångar? 

Zacco är skandinaviens ledande byrå inom Intellectual Property och har under 2016 startat ett nytt affärsområde för konsulttjänster inom IT- och informationssäkerhet. Zacco arbetar med att skydda kunders innovationer, varumärken, patent och andra intellektuella tillgångar. Med vårt nya affärsområde tar vi ett 360 graders perspektiv på att skydda information. Vill du vara med på denna resa?

Våra erbjudanden spänner sig från avancerad strategisk rådgivning, analys, tekniska granskningar, pen tester och forensic till att ta helhetsansvar för komplexa implementationer och förändringsprocesser.

Vi är väl insatta i säkerhet från lagstiftning och regelverk till tekniska lösningar. Det gör att vi kan trygga våra kunders processer, verksamhetskritiska system, där information och kunskap inte bara skall skyddas, utan också kunna hanteras på ett produktivt och kostnadseffektivt sätt. Vi hjälper våra kunder att förändra sin verksamhet till att bli säkrare, tryggare och effektivare i nivå med det som krävs för dess uppsatta mål.

Brinner du för säkerhet och vill vara med och utveckla avancerade säkerhetslösningar tillsammans med kompetenta kollegor och skapa framtidens tjänster?

Tjänsten

Vi söker dig som har lång erfarenhet inom informationssäkerhet och är beredd att leverera säkerhetskompetens och förändring hos kund. Du vill arbeta med organisatorisk och teknisk förändring av verksamheter inom IT och informationssäkerhet. Hos oss får du arbeta med många spännande och utmanande uppdrag bland intressanta kunder inom de flesta branscher. Du blir del av ett kompetent team som delar med sig och hos oss får du goda möjligheter till kompetensutveckling.

Din bakgrund

Du har minst 3 års erfarenhet och kunskap inom något av nedan:

  •   Säkerhetscertifieringar, (ex QSA, CISSP, CEH, OSCP, CISA, CISM)
  •   IT-styrning utifrån kundens verksamhet (ex riskanalys, affärsnytta, praktiskt säkerhetsarbete)
  •   IT-styrning via metoder/regler (ex ISO 27000-serien, BITS, PCI, Common Criteria, ITIL, COBIT)
  •   Internet of Things (IoT)
  •   PCI-DSS PUL eller GDPR

Du är troligen civilingenjör eller systemvetare eller har motsvarande erfarenhet och goda kunskaper i svenska och engelska. Vi ser gärna att du har kunskaper inom Payment Card Industri standarden (PCI), ISO 27000-serien, Common Criteria, Risk Management, produktackrediteringar eller liknande styrande metoder/regelverk. Som person är du nyfiken, initiativrik, flexibel och gillar att vara en del i teamet. Du drivs av utmaningar och att hjälpa kunder nå sina mål. I din roll kommer, förutom den tekniska kompetensen, även den sociala, kommunikativa och affärsmässiga kompetensen vara viktig.

Vi erbjuder
Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål.

Zacco tror på löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas. Lärande i det dagliga arbetet ser vi som självklart precis som kompetensutvecklingsinsatser i form av bland annat kompetensgrupper. Zacco har en tydlig position på marknaden, har några av landets mest intressanta uppdrag samt skräddarsydd, personlig utveckling bland trevliga och inspirerande kollegor. Zacco eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald.

Intresserad?

Kontakta gärna Jonas Halldin Director Information & IT- security eller Skicka CV och personligt brev här.