^
Contact us Language LOAD

Software Innovation Developer - iOS

Till vårt kontor i Stockholm söker vi Software Innovation Developers.

Är du en senior iOS utvecklare och en innovativ person? Är du redo att ta nästa steg i din karriär, utveckla din kompetens och öka ditt personliga värde? Vi på Zacco gör något som är helt nytt för marknaden. Vi kombinerar mjukvaruutveckling, Innovation och Information & IT Säkerhet för att forma en helt ny roll för marknaden: Software Innovation Developer

Kompetensprofilen vi söker finns inte på marknaden idag. Detta medför att en anställning på Zacco innebär att du påbörjar en spännande resa för att utveckla din kompetens på nya kompletterande områden. För att bli en Software Innovation Developer. Områden för dig att utforska blir Information & IT Security, Intellectual Property och Innovation.


Vad vi söker

  • Du har ett brinnande intresse för innovation och nya teknologier
  • Du är en riktigt vass iOS utvecklare, förmodligen med en civilingenjörsexamen inom mjukvaruutveckling
  • Du har erfarenhet av integrationer och arbetat med REST APIs
  • Du har goda erfarenheter från att arbeta i projekt som varit inom Mobilitet, Molnlösningar, Webb eller Internet of Things
  • Du är redo att utmanas och att ta ett kliv i din karriär
  • Du talar och skriver både engelska och svenska obehindrat
  • Du gillar att ta stort ansvar samt att ha höga förväntningar på ditt arbete


Jobbet

Du blir en del av våra specialistteam, som jobbar i nära samarbete med våra kunder. Med fokus att vara expert inom ditt område. Vi leder, genomför workshops, utvecklar Proof of Concepts samt kundspecifika lösningar. Du har kompetensen och möjligheten att agera som mentor och innovationsutvecklare i våra kunders projekt, där du tillför värde genom din utvecklarkompetens och även inom Information & IT Säkerhet och Intellectual Property i varje fas i projektet.

Zacco tror att kvaliteten kommer inifrån, vi satsar stora resurser på utveckling av våra medarbetares kompetens. Medarbetare ges löpande utveckling som bygger och förbättrar sina färdigheter kontinuerligt, så att du kan skräddarsy din spetskompetens effektivt. Som anställd har du direkt tillgång till state-of-the-art-teknik, så du kan hålla dig i framkant.


Din Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ring Marika Ålander eller registrera ditt CV och brev here.