^
Contact us Language LOAD

Teamchef patent

För att utveckla området kring Östergötland/Kalmar/Jönköping söker vi nu en affärsdriven teamchef. En känsla för personal och rekrytering värderas högt. Ett krav är patenterfarenhet, gärna som European Patent Attorney. Därutöver är kompetens inom varumärken, legala tjänster och mjukvara också intressant. Vi har redan kontor i Linköping, Norrköping och Västervik och i arbetet ingår att utveckla dessa kontor samt vid möjlighet att också etablera oss i nya städer. Om vi i framtiden öppnar kontor i Jönköping så gör vi det tillsammans med region Sweden West. I arbetet ingår:

  • Försäljning
  • Personalansvar
  • Rekrytering
  • Egen debitering


Om oss

Zacco är ett modernt konsultdrivet företag med ett 360° perspektiv på immateriella rättigheter (IP). Vi hanterar allt från inlämning av patentansökningar, registrering av varumärken och designskydd, till tvistlösning, informationssäkerhet och portföljhantering.

Vår vision är att säkra och skydda våra kunders innovationsprocesser och immateriella tillgångar. Med vår tekniska och juridiska expertis kombinerad med vår erfarenhet arbetar vi för att värna om våra kunders innovationer så att dessa kan utvecklas och nå deras fulla potential.

Vårt mål är att vara våra kunders föredragna samarbetspartner inom IP-rådgivning, samtidigt som vi vill vara deras innovationspartner inom den teknikutveckling som behövs för att på bästa sätt möta digitaliseringen – den digitalisering som är på fortsatt framfart inom IP-världen och i världen som helhet.

Vi är fler än 300 experter inom samtliga grenar av IP-området, vilket inkluderar ett stort antal erfarna patent-, varumärkes- och designrådgivare såväl som högkvalificerade jurister, administratörer och IT-specialister.


Din ansökan:

Tveka inte att kontakta oss! Om du är rätt person så finns stora möjligheter till både ett roligt och utmanande jobb kombinerat med personlig utveckling. Du kommer att ingå i regionens ledning och rapportera till regionchef för Sweden East & North. I vår region är vi ca 100 medarbetare.

För mer information  kontakta Erik Treskog eller registrera ditt CV och brev her.

Ansök senast 2018-02-02.

Erik Treskog

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North
+46 8 59 88 72 62