^
Contact us Language LOAD

Teamchef patent, Telecom and IoT

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu ytterligare en teamchef inom patent och området Telekom och IoT. Ett krav är patenterfarenhet, gärna som European Patent Attorney. Vi har redan några konsulter i området och vi har bestämt oss för att öka takten i vår expansion. Hos oss har du fördelen att jobba i dedikerade teknik- eller kundteam och är samtidigt del i ett stort team av kollegor inom alla discipliner. I arbetet ingår:

  • Försäljning
  • Personalansvar
  • Rekrytering
  • Egen debitering


Om oss

Zacco är ett modernt konsultdrivet företag med ett 360° perspektiv på immateriella rättigheter (IP). Vi hanterar allt från inlämning av patentansökningar, registrering av varumärken och designskydd, till tvistlösning, informationssäkerhet och portföljhantering.

Vår vision är att säkra och skydda våra kunders innovationsprocesser och immateriella tillgångar. Med vår tekniska och juridiska expertis kombinerad med vår erfarenhet arbetar vi för att värna om våra kunders innovationer så att dessa kan utvecklas och nå deras fulla potential.

Vårt mål är att vara våra kunders föredragna samarbetspartner inom IP-rådgivning, samtidigt som vi vill vara deras innovationspartner inom den teknikutveckling som behövs för att på bästa sätt möta digitaliseringen – den digitalisering som är på fortsatt framfart inom IP-världen och i världen som helhet.

Vi är fler än 300 experter inom samtliga grenar av IP-området, vilket inkluderar ett stort antal erfarna patent-, varumärkes- och designrådgivare såväl som högkvalificerade jurister, administratörer och IT-specialister.


Din ansökan:

Tveka inte att kontakta oss! Om du är rätt person så finns stora möjligheter till både ett roligt och utmanande jobb kombinerat med personlig utveckling. Du kommer att ingå i regionens ledning och rapportera till regionchef för Sweden East & North. I vår region är vi ca 100 medarbetare.

För mer information kontakta Erik Treskog eller registrera ditt CV och brev her.

Ansök senast 2018-02-02.

Erik Treskog

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North
+46 8 59 88 72 62